sending ....
AN URBAN STYLE LOFT CREATED BY A RENOVATION PROJECT. THE 250 SQUARE METRE DWELLING HAS A FABULOUS VIEW OUTSIDE THANKS TO THE WIDE WINDOWS THAT FILL THE SPACE WITH NATURAL LIGHT. IT IS ON TWO FLOORS AND HAS EXPOSED BEAMS AND WOOD AND THE EXISTING BRICKS WERE RETAINED.

THE LOFT IS DESIGNED AS A SINGLE, LARGE LIVING AREA CONNECTED THROUGH THE USE OF NEUTRAL COLOURS AND A HIGHLY INDUSTRIAL STYLE WITH THE ORIGINAL FRENCH DOORS NOW PAINTED BLACK. THE GROUND FLOOR IS READY FOR RECEPTION WITH AN ENTRY CABINET THAT OPENS TO AN AIRY LIVING AREA WITH CLOUDY RESIN FLOORS.
THE SPACE IS INTERSPERSED WITH THE ORIGINAL LARGE BLACK COLUMNS, KEPT TO REMEMBER THE LOCATION’S STYLE.

THE LARGE KITCHEN IS THE MEETING AREA PAR EXCELLENCE AND FEATURES A LARGE ISLAND. A CEMENT GALLERY HOUSES THE INTIMATE SLEEPING QUARTERS WITH MINIMAL FURNISHINGS.
THE LARGE WARDROBE/BOOKSHELF DIVIDES THE MAIN BEDROOM FROM THE OFFICE AREA. TWO OTHER ROOMS ARE FOR GUESTS, WITH WINDOWS THROUGH WHICH THEY CAN ADMIRE THE LOWER FLOOR.